Radionica je održana 13.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje kroz primjenu društveno poduzetničkih načela načela (ukupno trajanje 25 sati)  za  osobe ovlaštene za zastupanje i zaposlenike prijavitelja i partnera.

Izrada Strategija razvoja društvenog poduzetništva započela je 2013. Godine, a ukupni predviđeni iznos za provedbu strategije iznosi 314.500.000,00 kn. Strategija se sastoji od sljedećih poglavlja:  Institucionalni i zakonski okvir, Pristup financijskom kapitalu, Obrazovanje za i o društvenom poduzetništvu, Vidljivost i Horizontalna pitanja (istraživanja i praćenje). Strategijom je definirano 29 mjera za 4 cilja Strategije. Usvojena je 2015. godine.

Stečena znanja polaznici će primijeniti u radu svojih udruga, cilj radionica je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za djelovanje u kriznim situacijama te je provedba sufinancirana sredstvima EU iz ESF.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Instituta za STEM edukaciju i afterschool programe.

Ostale novosti

Mapiranje potreba lokalne zajednice

7 ožujka, 2023

E-mapiranjem želimo obuhvatiti posjetitelje ove platforme s opatijskog područja, ali i šire, te saznati

  • No React!

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Primjeri dobre prakse, Društveno poduzetništvo u svijetu

16 rujna, 2022

Radionica je održana 15.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Model trostruke bilance, DP Poslovni model

15 rujna, 2022

Radionica je održana 14.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!