Sudjelovanje i suradnja OCD-a s tijelima javne vlasti u razvoju strategija/planova i inovativnih alata za upravljanje kriznim situacijama na lokalnoj razini ključna je aktivnost u projektu MORE.

Volonteri obučeni u strukturiranom dijalogu prenosit će tijelima javne vlasti mapirane potrebe lokalne zajednice uz inovativna rješenja za zadovoljavanje istih. Strukturirani dijalog organizirati će se u obliku okruglog stola na kojem sudjeluju mladi i donositelja odluka te na kojem će se zajednički diskutirati o mogućnostima za provedbu inovativnih alata za upravljanje kriznim situacijama na lokalnoj razini.

Naš fokus biti će zagovaranje potreba u lokalnoj zajednici prema tijelima javne vlasti kroz primjenu strukturiranog dijaloga.

Ostale novosti

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Primjeri dobre prakse, Društveno poduzetništvo u svijetu

16 rujna, 2022

Radionica je održana 15.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Model trostruke bilance, DP Poslovni model

15 rujna, 2022

Radionica je održana 14.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Strategija razvoja društvenog poduzetništva, definicija društvenog poduzetnika

14 rujna, 2022

Radionica je održana 13.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!