Radionica održana 7.9.2022. u sklopu PE 1.2.Izobrazba o zakonodavnom okviru vezano za OCD  u trajanju 4 sata za  osobe ovlaštene za zastupanje i zaposlenike prijavitelja i partnera.

Interni akti su pravilnici i procedure koji odgovaraju na pitanja „zašto?“ i „kako?“, a zajedno čine smjernice za poslovanje društva i smanjuju rizike te promiču dosljednost.

Pravilnici daju odgovor na pitanje „zašto“, dok procedure s druge strane govore „kako“, a zajedno čine smjernice za poslovanje društva i smanjuju rizike te promiču dosljednost. Svaka država ima svoje zakone i podzakonske akte, a interni propisi kao što su pravilnici i procedure zaduženi su da društvo posluje u skladu s zakonima, na osnovi toga možemo konstatirat da pravilnici i procedure osiguravaju usklađenost društva. Funkcija internih akata je sprječavanje incidenata na radnom mjestu na način da se definiraju odgovarajuće sigurnosne mjere, ako i dođe do neželjenih incidenta pomažu u njihovom uklanjanju i vraćaju djelotvornost društva u najkraćem mogućem vremenu.

Stečena znanja polaznici će primijeniti u radu svojih udruga, cilj radionica je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za djelovanje u kriznim situacijama te je provedba sufinancirana sredstvima EU iz ESF.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Instituta za STEM edukaciju i afterschool programe.

Ostale novosti

Mapiranje potreba lokalne zajednice

7 ožujka, 2023

E-mapiranjem želimo obuhvatiti posjetitelje ove platforme s opatijskog područja, ali i šire, te saznati

  • No React!

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Primjeri dobre prakse, Društveno poduzetništvo u svijetu

16 rujna, 2022

Radionica je održana 15.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Model trostruke bilance, DP Poslovni model

15 rujna, 2022

Radionica je održana 14.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!