Radionica je održana 8. i 9.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Crowdfounding  u trajanju 15 sati za  osobe ovlaštene za zastupanje i zaposlenike prijavitelja i partnera.

Crowdfunding je način prikupljanja sredstava putem donacija, većinom malih iznosa, od velikog broja ljudi, mijenja ideju tradicionalnog investiranja, koristeći internet kako bi komunicirao s tisućama, ako ne i s milijunima potencijalnih donatora. Postoji više od 1000 platformi za crowdfunding diljem svijeta, a neke se specijaliziraju za pojedine djelatnosti. Oni koji traže sredstva postavit će profil svog projekta na nekoj platformi koja omogućuje donacije. Zatim će koristiti društvene medije za oglašavanje tog projekta.

Stečena znanja polaznici će primijeniti u radu svojih udruga, cilj radionica je jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za djelovanje u kriznim situacijama te je provedba sufinancirana sredstvima EU iz ESF.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Instituta za STEM edukaciju i afterschool programe.

Ostale novosti

Mapiranje potreba lokalne zajednice

7 ožujka, 2023

E-mapiranjem želimo obuhvatiti posjetitelje ove platforme s opatijskog područja, ali i šire, te saznati

  • No React!

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Primjeri dobre prakse, Društveno poduzetništvo u svijetu

16 rujna, 2022

Radionica je održana 15.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!

SAMOFINANCIRANJE KROZ PRIMJENU DRUŠTVENO PODUZETNIČKIH NAČELA: Radionica: Model trostruke bilance, DP Poslovni model

15 rujna, 2022

Radionica je održana 14.9.2022. u sklopu PE 1.1 Izobrazba o prikupljanju sredstava, modul Samofinanciranje

  • No React!